Padlóburkolat vásárlás – „Minden helyiséget új köntösbe öltöztettem”

Egy kedves ügyfelünktől kapott visszajelzés után született meg bennünk a gondolat, hogy vásárlóink beszámolóin keresztül mutassuk be, hogyan lehet ízlésesen, mégis pénztárcabarát módon otthonossá varázsolni helyiségeket.

Az első történetet József meséli el, aki néhány hónappal ezelőtt határozott úgy, hogy lakásának minden helyiségében lecseréli a padlóburkolatot. Beszámolójában megosztja velünk, hogy milyen szempontokra figyelt oda az előszoba, a nappali, a hálószoba, a fürdőszoba és a konyha leburkolásánál.

Padlóburkolat vásárlás – József története

„A teljes lakás újraburkolása során a legnagyobb nehézséget az jelentette, hogy minden helyiségben más-más szempontokat kellett figyelembe vennem, az összevisszaság érzését viszont el szerettem volna kerülni. Nem akartam minden szobába más burkolatot tenni. Összhangra törekedtem.

Ezen a ponton kell hálát mondanom a TTL egy kedves munkatársának, aki megismertette velem a vízálló padlóburkolatokat. Neki köszönhetem ugyanis, hogy a konyhában, az előszobában és a nappaliban is ugyanazt a járólapot tudtam használni, így az egybe nyíló helyiségek között teljes harmóniát tudtam teremteni.

Találtam egy univerzális megoldást

• Az előszobánál arra törekedtem, hogy a behordott szennyeződések ne hagyjanak észrevehető nyomot;

• a nappalinál az erőteljesebb igénybevétel miatt a kopásállóság volt a legfontosabb szempont;

• a konyhánál pedig figyelembe kellett vennem, hogy a burkolat ellenálló legyen a kifröccsenő vízzel és egyéb folyadékokkal szemben.

Padlóburkolat vásárlás - TTL

Sikerült egy olyan padlóburkolatot találnom, amely mindezeknek a szempontoknak megfelel. A Titicaca tölgy vízálló laminált padló világosbarna színével és a valódi fa járólapokra megtévesztésig hasonlító mintázatával azonnal belopta magát a szívembe. Nem véletlen, hogy végül az előszoba mellett a nappaliba és a konyhába is ezt a burkolatot választottam. Egy hónappal később boldogan mondhatom: nem bántam meg!

Menedéket alakítottam ki a feltöltődésre

Padlóburkolat vásárlás - TTL

A hálószobában egy teljesen más világ megteremtése volt a célom. Ahol valamelyest érvényesül az egész lakásra jellemző modernitás és letisztultság, de a szállodákban tapasztalható luxus is előtérbe kerül. Az Obsession padlószőnyeg krémes árnyalatával és több mint 1 centiméteres szálmagasságával szerelem volt első látásra. Imádok rajta zokni nélkül mászkálni. Szinte masszírozza a talpaimat. Pontosan azt nyújtja, amit elképzeltem.

Azt is átalakítottam, amit eredetileg nem terveztem

Az előszoba, a hálószoba, a nappali és a konyha kipipálása után a fürdőszoba leburkolásához szükséges alapanyag kiválasztása maradt már csak hátra. Ez volt az a helyiség, amit eredetileg nem akartam megbolygatni. A teljes átalakítás viszont magával ragadott, a fehér járólapokat pedig modern burkolatra cseréltem.

Padlóburkolat vásárlás - TTL

A választásom ebben esetben a Star lotus PVC-padlóra esett, amely megidézi ugyan a járólapok hangulatát, viszont kinézetre – és a lábaimnak is – sokkal kellemesebb, melegebb hatást nyújt. Modern, elegáns, praktikus.

Röviden, tömören ez az én történetem.”

Te is padlóburkolat vásárlás előtt állsz? A legjobb helyen jársz!

Bízunk benne, hogy József története ötletet adott a lakásod újragondolásához. Ha további inspirációra van szükséged, nézd meg a TTL teljes kínálatát, vagy látogass el szaküzleteink valamelyikébe, és csapj le a legjobb ajánlatokra!

Kedvező Ár
Termékkategóriától függetlenül kínálatban és ár-érték arányban egyaránt a legjobbat nyújtjuk a keleti országrészben.
Széles választék
1100 m2-es bemutatótermeinkben több ezer terméket és kiegészítőt testközelből vehetsz szemügyre.
Megbízható forrás
Minden árucikket közvetlenül a gyártótól rendelünk meg, ezért a kifogástalan minőséget garantálni tudjuk.
Minden egy helyen
A TTL Magyarország áruházaiban a munkálatokhoz szükséges kiegészítőket és szakembereket is megtalálod.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legfrissebb hírekről és az aktuális kedvezményekről!
Név
Adatvédelem(Kötelező)
TTL Debrecen
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva
webshop
INFORMÁCIÓ
TTL Miskolc
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva
menucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram