Tapéták

Hasznos tudnivalók és tanácsok

Mennyi tapétára van szükség?

Egy normál tapétatekercs – amit eurotekercsnek is nevezünk – 0,52 m széles és 10,05 m hosszú. Ez a mennyiség körülbelül 5 m2 tapétázásához elegendő. Ne felejtsd el, hogy papírtapéta, habosított tapéta, vinyl tapéta és vlies tapéta vásárlásakor mindig ráhagyással kell számolni!

tapéták típusai

Papírtapéta

Papírtapéta

A papírtapéta két réteg papírból áll. A felső mintával nyomtatott réteg így tud ragasztás után is torzulás nélkül megmaradni. Ragasztásához Decotric sárga Pufas ragasztót használj!

Habosított tapéta

Szintén két rétegből áll. Az alsó papír felületre egy habosított réteg kerül, ami biztosítja a felső dombornyomását. Erőssebben igénybe vett helyiségek vagy vizesblokkok tapétázására is alkalmas. Ragasztásához Decotric Lila Pufas ragasztót használj!
Habosított tapéta
Vinyl tapéta

Vinyl tapéta

Ez a tapéta típus szintén papír hordozóra épül. Ami a különlegességét biztosítja, hogy egy meleg, dombornyomásos eljárással készül. Különlegesen strapabíró, ezért a lakás bármely helyiségében alkalmazható. Ragasztásához Decotric Vinyl tapéta ragasztót használj!

Vlies tapéta

Ennél a típusnál az alsó hordozó réteg egy magas színvonalú textilrost anyag. Felhasználása különlegesen egyszerű: csak a falat kell lekenni ragasztóval. Mivel a tapéta szárazon kerül fel, nem fordulhat elő a száradást követő összehúzódás.

Újra tapétázásnál a felső réteg könnyedén lehúzható, a falon maradt Vlies pedig kitűnő alapot biztosít a következő tapétázásnál. Ennél a típusnál Decotric Vlies tapétaragasztót használj!
Vlies tapéta

A tapétákon található szimbólumok magyarázata

Kimaradt? Semmi probléma!

Az áruházi készletből vásárolt tapétát – amennyiben bontatlan marad egy tekercs, és nincs rá szükséged – blokk ellenében, 30 napon belül áruházainkban bármilyen termékre becserélheted (rendelhető tapétát sajnos nem áll módunkban visszavenni).
Érdeklődj a részletekről!
Kedvező Ár
Termékkategóriától függetlenül kínálatban és ár-érték arányban egyaránt a legjobbat nyújtjuk a keleti országrészben.
Széles választék
1100 m2-es bemutatótermeinkben több ezer terméket és kiegészítőt testközelből vehetsz szemügyre.
Megbízható forrás
Minden árucikket közvetlenül a gyártótól rendelünk meg, ezért a kifogástalan minőséget garantálni tudjuk.
Minden egy helyen
A TTL Magyarország áruházaiban a munkálatokhoz szükséges kiegészítőket és szakembereket is megtalálod.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legfrissebb hírekről és az aktuális kedvezményekről!
Név
Adatvédelem(Kötelező)
TTL Debrecen
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva
webshop
INFORMÁCIÓ
TTL Miskolc
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva
menucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram