Szolgáltatások

A lakás berendezése kihívást jelentő feladat. Egy ízléses függöny, egy dekoratív padlószőnyeg vagy egy fiatalos tapéta önmagában még nem garantál esztétikus összhatást. Hogy az ajtón belépve az otthonosság érzése kerítsen hatalmába, minden apró részletre érdemes odafigyelned. 

A minőségi és kedvező árú alapanyagok, valamint kiegészítők beszerzése mellett ennek elérésében is tudunk Neked segíteni. Felkészült és segítőkész szakembereinkhez bármikor fordulhatsz útmutatásért. Vedd igénybe szolgáltatásainkat – helyszíni felmérés, ingyenes szaktanácsadás, házhoz szállítás, függönyvarrás, szőnyegszegés –, és munkatársaink segítségével varázsolj otthont a lakásodból!

Berendeznéd? Felújítanád? Újragondolnád? Számíthatsz ránk!

TTL SZOLGÁLTATÁSOK

Ingyenes szaktanácsadás

Fordulj bizalommal szakképzett kollégáinkhoz, akik segítenek az igényeidnek megfelelő termékek kiválasztásában, és a szükséges alapanyag-mennyiség kiszámításában.

Helyszíni felmérés

Már a tervezési fázisban érdemes biztosra menned! Tapasztalt munkatársaink a helyszíni felmérés során kreatív ötletekkel és hasznos tanácsokkal segítenek a helyes döntés meghozatalában.

Házhoz szállítás

A kiválasztott termékeket a rendelés beérkezése után külön kérésre házhoz szállítjuk. Csak akkor kell felkeresned az áruházunkat, ha arra valóban szükség van.

Függönyvarrás

Tapasztalt varrónőink segítségével a kiválasztott függönyt rövid határidővel, kedvező áron, az elképzeléseidhez igazodva készítjük el.

Szőnyegszegés

Akár hagyományos szőnyegre, futószőnyegre vagy padlószőnyegre esik a választásod, szakembereink kedvező áron, rövid határidővel készre szegik.
Kedvező Ár
Termékkategóriától függetlenül kínálatban és ár-érték arányban egyaránt a legjobbat nyújtjuk a keleti országrészben.
Széles választék
1100 m2-es bemutatótermeinkben több ezer terméket és kiegészítőt testközelből vehetsz szemügyre.
Megbízható forrás
Minden árucikket közvetlenül a gyártótól rendelünk meg, ezért a kifogástalan minőséget garantálni tudjuk.
Minden egy helyen
A TTL Magyarország áruházaiban a munkálatokhoz szükséges kiegészítőket és szakembereket is megtalálod.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legfrissebb hírekről és az aktuális kedvezményekről!
Név
Adatvédelem(Kötelező)
TTL Debrecen
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva
webshop
INFORMÁCIÓ
TTL Miskolc
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva
menucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram