Modern padlószőnyeg az egész lakásba? Mutatjuk a legszebb darabokat!

A belsőépítészeti trendek jönnek és mennek. Most éppen egy izgalmas együttállást tapasztalunk a minimalizmus tisztasága és a mintákban gazdag, merész színek visszatérése között. A jelenlegi szőnyegtervezési irányzatokon belül jelentős elmozdulás figyelhető meg a biofilikus dizájn – a természet gyógyító energiájának városi környezetbe való bevitele –, valamint a formabontó, hangsúlyos padlóburkolatok felé, amelyek a tér kulcsfontosságú elemeként jelennek meg.


Ennek köszönhetően a modern padlószőnyeg ideális, már-már kötelező elemmé válik a dinamikus belső terek kialakítása során. De melyiket válasszuk? Íme néhány közkedvelt darab a TTL kínálatából!

1. Minta minden mennyiségben

Manapság a rendkívül dekoratív belső terek kifejezetten modernek, miközben olyan elemeket ötvöznek, mint a hagyományos textilminták és a klasszikus színvilág. A visszafogott hedonizmus eme korlátlan megjelenéséhez alapvetés a szőnyegek mintákban gazdag textúráltsága. Az egész egy olyan egyensúly eléréséről szól, amely egyszerre buja és féktelen, szellemes és rendkívül elegáns.

Modern padlószőnyeg az egész lakásba? Mutatjuk a legszebb darabokat! - TTL

GORA PADLÓSZŐNYEG

2. Biofilikus tervezés

A természet városi környezetben is kiemelkedően fontos a jólétünk szempontjából. Tanulmányok kimutatták, hogy ha nem tudjuk a valódi természetet a belső térbe hozni, akkor a természetet utánzó színek és minták is jótékony hatással lehetnek ránk. A természet és a természetes formák közelsége köztudottan csökkenti a stressz-szintet és növeli a teljesítményt. Érthető tehát, hogy a modern padlószőnyeg kategóriában egyre nagyobb teret hódítanak a természetes elemeket tartalmazó biofilikus szőnyegtervezési trendek.

Modern padlószőnyeg az egész lakásba? Mutatjuk a legszebb darabokat! - TTL

TOUCH PADLÓSZŐNYEG

3. A szürke ötven árnyalata

A szürke gyorsan a legnépszerűbb trend lett, nemcsak a padlóburkolatok, hanem általában az otthonok esetében. Szürke szekrények, szürke ajtók, szürke dekorációs elemek. A szürke azonban most a padlószőnyegek esetében is nagy népszerűségnek örvend. A szürke az új semleges szín, amely gyönyörű, modern megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek.

Amellett, hogy elegánsan és divatosan néz ki, a szürke szőnyeg a hűvös és meleg terek hangulatát egyaránt meghatározza. Semleges hátteret biztosít gyakorlatilag bármilyen színű dekorációhoz. Aquák, zöldek, élénk, merész színek vagy akár fekete-fehér – ezek mind-mind passzolnak az elegáns szürke szőnyeghez.

Modern padlószőnyeg az egész lakásba? Mutatjuk a legszebb darabokat! - TTL

FLORIDA PADLÓSZŐNYEG

4. A minimalizmus térhódítása

Az egyik olyan tervezési trend, amely kiállta az idők próbáját, a minimalista belsőépítészeti megközelítés. Nem meglepő, hiszen ez a legegyszerűbb módja annak, hogy olyan kiváló darabokat mutassunk be, mint a modern padlószőnyegek, amelyek letisztult és éles vonalakat sugároznak, finom stílusuk révén pedig karaktert és textúrát adnak a szobának. A monokróm összhatás és a minimalizmus pedig kéz a kézben jár.

Modern padlószőnyeg az egész lakásba? Mutatjuk a legszebb darabokat! - TTL

RELAX PADLÓSZŐNYEG

5. A rózsaszín bűvölete

A szőnyeg színét a saját preferenciáinkra és a szoba stílusára odafigyelve érdemes kiválasztani. Mindazonáltal időzzünk el egy pillanatra emellett a melegséget sugárzó színtrend mellett. A rózsaszín minden árnyalata népszerűvé vált az utóbbi időben, és nem csak a belsőépítészetbe, de az otthonunkba és a szívünkbe is könnyedén belopta magát. Miért érdemes fontolóra venni ennek a közkedvelt színnek az alkalmazását? Egy nyugtató rózsaszín szőnyeg lágyítja a környezetet, és új csillogást kölcsönöz a helyiségnek. Ezenkívül komfortosabbá, romantikusabb hangulatúvá teszi a légkört.

Modern padlószőnyeg az egész lakásba? Mutatjuk a legszebb darabokat! - TTL

ATMOSPHERE PADLÓSZŐNYEG

+1 A kicsik kedvence

Ha modern padlószőnyeg, akkor a gyerekszobáról sem szabad megfeledkezned. A mintákkal itt duplán jól jársz: nem csupán a bohókás, vidám hangulat szempont többé, de a funkcionalitás is előtérbe kerül. Amikor a gyerek mindenféle méregdrága játék nélkül, csak a szőnyeg mintája miatt játszik hosszasan, akkor minden kétséget felülmúlóan megjelenik a bizonyosság: ez a padlószőnyeg egy jó befektetés volt.

Modern padlószőnyeg az egész lakásba? Mutatjuk a legszebb darabokat! - TTL

PLAYCITY PADLÓSZŐNYEG

A lehetőségek tárháza végtelen

Manapság már gyakorlatilag nincsenek határok abban, hogy mit lehet festeni egy egyedi szőnyegre. Bármilyen tónust vagy stílust szeretnél megjeleníteni egy belső térben, biztosan van egy modern padlószőnyeg, amely megfelel az elképzeléseidnek. Bízunk benne, hogy már most számos inspirációt sikerült begyűjtened. Ha tovább keresgélnél az álom darab után, nézz szét weboldalunk széles kínálatában!

Kedvező Ár
Termékkategóriától függetlenül kínálatban és ár-érték arányban egyaránt a legjobbat nyújtjuk a keleti országrészben.
Széles választék
1100 m2-es bemutatótermeinkben több ezer terméket és kiegészítőt testközelből vehetsz szemügyre.
Megbízható forrás
Minden árucikket közvetlenül a gyártótól rendelünk meg, ezért a kifogástalan minőséget garantálni tudjuk.
Minden egy helyen
A TTL Magyarország áruházaiban a munkálatokhoz szükséges kiegészítőket és szakembereket is megtalálod.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legfrissebb hírekről és az aktuális kedvezményekről!
Név
Adatvédelem(Kötelező)
TTL Debrecen
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva
webshop
INFORMÁCIÓ
TTL Miskolc
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 15:00
Vasárnap: Zárva
menucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram