TTL LOGÓ FULLHD kisebb rajzvászonal.png

A TTL szakáruház 1992-ben kezdte működését Magyarországon a németországi anyavállalat nemzetközi terjeszkedésének első láncszemeként. 2019 áprilisában a miskolci és a debreceni áruház magyar tulajdonba került, megtartva a TTL jelenlétét Magyarországon. Továbbra is követjük az alapító filozófiáját: minőségi termékek kínálata, szakszerű kiszolgálás!

Áruválasztékunkkal a különböző vásárlói igényekhez igyekszünk alkalmazkodni, az egyszerűtől a luxus minőségig. Áraink a legjobb árak a különböző minőségi kategóriákban. Termékkínálatunk folyamatosan bővül, a már meglévő padlószőnyeg, laminált padló, darabszőnyeg, tapéta, PVC-padló illetve a felújításhoz szükséges kiegészítőkön kívül, a Vízálló padlóburkolat is szerepelnek a választékunkban.

Egy otthon végső kialakításánál nagyon fontos szerepet kapnak a függönyök. Nálunk könnyedén megtalálhatja az Önnek igazán megfelelőt, a különböző függönyök, karnisok között, amiben hozzáértő kiszolgálás és szervízszolgáltatás is segít. A TTL piaci koncepciójának alapvető eleme a folyamatos termékkínálat, a megbízható szolgáltatások biztosítása: házhozszállítás, szőnyegszegés, függönyvarrás, ingyenes szaktanácsadás.